Werkwijze en doelgroep


logo_source_sans_pro2_klein

 

Ons onderzoek maakt het voor u mogelijk efficiënt energie te besparen. U geeft geen geld meer uit aan onnodige maatregelen!

 

Stap 1: Wij komen bij u thuis een meting verrichten, daarbij onderzoeken we de volgende situaties:

koudebruggen opsporen
Koude bruggen zijn energieverspillers. De warmte ontsnapt op deze plekken sneller uit het gebouw. De temperatuur is er namelijk lager. Hierdoor groeit er schimmel op deze plaatsen en loopt uw gezondheid gevaar. Koudebruggen zorgen voor een hoog energieverbruik.
koudebruggen
lekke of slecht geplaatste deuren en ramen
Als deuren of ramen niet goed gemonteerd zijn kan er in de winter koude lucht naar binnen komen en warme lucht naar buiten vluchten. Dit zorgt voor tocht, warmteverlies en hogere stookkosten.
deuren en ramen
eventuele constructiefouten in uw woning
Warmteverlies veroorzaakt door slechte aansluiting van isolatie materiaal. Vocht en lekkages die optreden in gebouwen zijn ook zichtbaar in het infraroodbeeld. Dit betekent dus dat u schimmelgroei kunt voorkomen.
constuctiefouten
potentiële vochtproblemen (ook om schimmelgroei te voorkomen)
Niet iedere vochtige muur wordt veroorzaakt door een lekkage in een waterleiding. Optrekkend vocht of binnendringend water als gevolg van niet correct uitgevoerde regen- of rioolafvoerleidingen zorgen vaak voor vochtige muren. Wij sporen dit voor u op!
voorkom schimmelgroei
controle van het verwarmingssysteem
Verstopping in radiatoren leiden tot een minder goed werkend verwarmingssysteem. Reiniging van verwarmingssystemen zorgt voor een optimaal werkend verwarmingssysteem. Wij controleren voor u of dit bij u nodig is.
testen verwarmingssystemen
functioneren van het vloerverwarmingssysteem
Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming als oplossing voor betrouwbare en gelijkmatige verwarming. Wij controleren of uw systeem goed is geïnstalleerd en of deze efficiënt werkt.
vloerverwarming
200bd1dbaf86-_testo-875-p-in-the-002257_pdpz

Meting met behulp van een professionele warmtebeeldcamera

Onze hoge resolutie Testo warmtebeeldcamera is door zijn infrarood technologie uitermate geschikt om snel en duidelijk te kunnen zien waar energieverliezen in gebouwen zich bevinden. Gebrekkige isolatie en koudebruggen zijn snel te traceren. Het apparaat is ideaal om energieverliezen bij kozijnen en deuren, rolluiken en dakconstructies te vinden. Tijdens onze uitgebreide diagnose wordt gekeken waar u energie kunt besparen. Met u bespreken we dan welke onderhoudsmaatregelen kunnen worden uitgevoerd om uw energierekening te verlagen en uw wooncomfort te verhogen.

Stap 2: Wij analyseren de gegevens

Stap 3: U krijgt van ons de verbeterpunten en een eventueel plan van aanpak

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina!